Published On: vin, iul. 15th, 2016

VIDEO / GALERIE FOTO: Jandarmii la panda / Au prins in flagrant un barbat ce pescuia ilegal

Ieri, in jurul orei 11.00, jandarmii braileni au surprins in flagrant un barbat care pescuia ilegal, in apa fluviului Dunarea, cu ajutorul unei plase de pescuit monofilament, in lungime de 25 m.

Oamenii legii se aflau in executarea unei misiuni de prevenire si combatere a braconajului piscicol, iar barbatul in cauza, domiciliat in comuna Tufesti, judetul Braila, a fost depistat intr-o barca metalica, in zona kilometrului fluvial 203.

Jandarmii au ridicat plasa interzisa, in vederea continuarii verificarilor, iar celui in cauza i-au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasa de tip monofilament.

Mentionam ca deplasarea jandarmilor in acea zona s-a efectuat cu ajutorul ambarcatiunii de tip Drusila 470, aflata in dotarea Jandarmeriei Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>