Published On: mie, aug. 31st, 2016

Bataie cu baioneta in fata unui parculet de joaca

Ieri, in jurul orei 14.00, o patrula de jandarmerie a intervenit la timp pentru aplanarea unei altercatii, produse intre trei tineri, in fata unui parculet de joaca de pe strada Industriei, din municipiul Braila.

Membrii patrulei de jandarmerie i-au observat de la distanta pe cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 26 si 29 de ani, iar in momentul in care s-au apropiat de acestia, barbatul de 26 ani a aruncat in iarba un cutit tip baioneta, dupa care a incercat sa fuga.

Jandarmii l-au prins imediat si l-au imobilizat, iar la masurarea baionetei, au constatat ca aceasta are o lungime totala de 42 cm.

Din verificarile facute, a reiesit faptul ca cel in cauza, pe fondul unor neintelegeri mai vechi avute cu ceilalti doi barbati, i-a amenintat cu acel cutit tip baioneta.

Pentru fapta sa, jandarmii i-au intocmit barbatului de 26 ani, actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>