Published On: mie, aug. 31st, 2016

Dr. Otto Warburg a explicat cauza principala a cancerului si cat de usor putem preveni aceasta boala

Potrivit tratamentanticancer.wordpress.com, Dr. Otto Warburg, castigator al premiului NOBEL, a explicat care este principalul motiv al imbolnavirii de cancer si cum putem preveni aceasta boala.

Precum toate bolile, si cancerul are cauze secundare de care trebuie sa ne ferim, insa, mai presus de toate bolile, are o cauza primara: Inlocuirea respiratiei normale de oxigen a celulelor organismului cu respiratia anaeroba (lipsa de respiratie a celulelor). Se mai poate traduce si prin inlocuirea oxidarii de zahar prin fermentarea zaharului.

Astfel, toate celulele normale ale organismului isi satisfac nevoia de energie prin oxigen, in timp ce celulele canceroase prin fermentarea zaharului. De aici si dezvoltarea celulelor canceroase. Aceasta reactie are loc datorita nevoii de trai si de adaptare a celulelor organismului la noul mediu de viata, devenind canceroase.

Mai exact, pentru a preveni cancerul, trebuie mentinuta o viteza a sangelui suficient de mare, incat sa contina necesarul de oxigen si, de asemenea, trebuie mentinuta concentratia hemoglobinei din sange.

O alta definitie a acestei reactii, ne spune ca un mediu neoxigenat, devine un mediu acid, ceea ce ne duce cu gandul, ca modalitatea de a preveni cancerul este de a ne alcaliniza organismul.

O alta metoda de a preveni aceasta boala este sistemul imunitar, care omoara celulele canceroase inainte ca acestea sa se dezvolte necontrolat.

Cu alte cuvinte, daca imunitatea este crescuta, iar celulele sunt oxigenate sau traiesc intr-un mediu alcalin si nu intr-unul acid, cancerul nu patrunde.

Pe langa aceste cauze care trebuie evitate, stilul de viata nesanatos, infectiile sau bolile netratate la timp si stresul trebuie evitate….explicatia: orice infectie netratata la timp se poate maligniza/transforma in celule canceroase, iar organele afectate de anumite boli sunt mult mai sensibile, iar celulele canceroase afecteaza mai usor organul vulnerabil.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>