Published On: mie, aug. 31st, 2016

Dragomir a ajuns la un acord in beneficiul Brailei

Luni, Primarul Dragomir a intervenit in privinta bazinului de inot de la LPS, dupa cum a declarat saptamana trecuta intr-o conferinta de presa. Elevii au nevoie de spatiu sigur unde sa isi desfasoare antrenamentele de inot, dar in conditiile actuale, bazinul a fost inchis. Insa, dupa intalnirea de luni dintre Dragomir impreuna cu directorul LPS si ministrul sportului, Elisabeta Lipa, situatia s-a schimbat. Discutia a fost mai mult decat benefica, dupa cum s-a exprimat edilul-sef, ministrul acceptand ajutorul primariei,dandu-l in administrare , in conditiile in care valoarea reparatiilor va depasi posibilitatea financiara a ministerului. Pana atunci, Ministerul  Sportului va realiza un studiu DALI pe cheltuiala proprie.

Astfel, bazinul scolii ar putea fi redeschis in scurt timp, iar elevii isi vor putea desfasura orele de antrenament.

“Am fost luni, impreuna cu directorul LPS la doamna ministru Elisabeta Lipa pentru a discuta problema bazinului de inot si a gasi o formula de rezolvare pe termen scurt, mediu si chiar lung a problemei. Intalnirea a fost deosebit de eficienta pentru ca in urma discutiilor pe care le-am avut am ajuns la urmatoarele concluzii: Ministerul va hotari deschiderea bazinului de inot acoperit prin incheierea unui document intre Directia Judeteana de Tineret si Sport si Liceul cu Program Sportiv, astfel incat toti elevii sa poata sa isi desfasoare activitatile de inot in cadrul bazinului. Eu mi-am manifestat disponibilitatea ca Primaria sa preia in proprietate acest bazin, astfel incat sa putem efectua si reparatii de anvergura, nu doar cele de intretinere si am convenit cu doamna ministru, ca Ministerul sa faca pe propria cheltuiala studiul DALI. Astfel, va vedea care este valoarea totala a sumelor ce trebuie investite pentru ca bazinul sa devina functional la intreaga lui capacitate. Adica sa nu mai puna in pericol niciodata integritatea celor care se antreneaza si sa fie reparat. Daca suma respectiva va depasi posibilitatea financiara a ministerului, atunci acestia vor fi de acord cu transmiterea bazinului catre Primaria Municipiului Braila. Dacă nu, vor face investitia din surse proprii”, a declarat acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>