Published On: mie, aug. 24th, 2016

GALERIE FOTO: Social-Democrata, Carmelia Balanica isi petrece vacanta printre islamici

Carmelia Dragomir Balanica, consilier judetean si membru al Partidului Social Democrat a postat recent pe un site de socializare momente imortalizate dintr-o vacanta petrecuta in Turcia alaturi de sotul sau.

Aceasta le impartaseste prietenilor sai din mediul virtual bucuria momentelor petrecute in Istambul si in orasul antic, Efes, din care acum au ramas doar ruine.

Social-Democrata “a intrat in randul islamicilor”, bucurandu-se de val, (accesoriul vedeta cu care femeile isi acopera capul).

Cand nu este in vacanta, Carmelia Balanica, ajuta la mai buna functionare a judetului si la implementarea proiectelor judetene, fiind consilier al CJ-ului. Pe langa viata politica, aceasta este si Lector Universitar la Facultatea de Inginerie din Braila inca din 2008, iar in trecut a fost manager de proiect la Promex.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>