Published On: mar, aug. 30th, 2016

Incercarea unui barbat de a conduce fara permis, l-a bagat in spital

Duminica, in jurul orei 12.30, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei au fost sesizati cu privire la faptul ca la un spital din judetul Ialomita s-a prezentat un barbat, care ar fi fost victima unui accident rutier, comis pe raza judetului Braila.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca, la data de 27 august, ora 18:00, barbatul, in varsta de 48 de ani, din judetul Ialomita, in timp ce conducea un ciclomotor, pe o strada din localitatea Mihai Bravu, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila si a cazut intr-un sant.

Soferul nu a anuntat accidentul in urma caruia a rezultat vatamarea sa corporala, prezentandu-se singur la spital, in dimineata urmatoare, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca soferul nu poseda permis de conducere, iar vehiculul nu este inmatriculat, in cauza intocmindu-se dosar penal pentru savarșirea infracțiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>