Published On: mie, aug. 31st, 2016

Marian Dragomir: “O sa avem in vedere varianta legala pentru a avea un semafor la intersectia Bulevardului Dorobanti cu strada Apollo”

Astazi, in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, unul dintre consilieri a propus ca intersectia dintre Bulevardul Dorobatilor si strada Apollo sa fie semaforizata, deoarece este o zona foarte periculoasa atat pentru soferi, cat si pentru pietoni. Construirea unui sens giratoriu asa cum s-a procedat in alte zone din oras este imposibila, din cauza liniilor de tramvai, motiv pentru care amplasarea de semafoare este cea mai viabila solutie.

“Braila s-a umplut de sensuri giratorii, definitive sau provizorii. Cu toate acestea exista o intersectie destul de periculoasa pentru soferi si pentru pietoni care nu poate fi sistematizata printr-un sens giratoriu. Este vorba de intersectia dintre Bulevardul Dorobantilor si strada Apollo. Din aceasta cauza va rog sa faceti demersurile necesare pentru ca aceasta intersectie sa devina intersectie semaforizata” a spus unul dintre consilieri.

La randul sau Marian Dragomir a declarat ca este constient de aceasta problema si ca urmeaza sa poarte discutii cu Politia Rutiera si cu cei de la Strategii pentru amplasarea de semafoare in zona respectiva.

“O sa avem in vedere varianta legala pentru a avea un semafor in acea zona”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>