Published On: mie, aug. 31st, 2016

Proprietarii de terase sezoniere amplasate fara autorizatie au fost arsi la buzunar

Proprietarii teraselor sezoniere care au ales sa le amplaseze pe domeniul public fara sa primeasca autorizatiile si avizele necesare de la administratia locala au fost arsi la buzunar. Potrivit unui comunicat de presa la Politiei Locale, saptamana trecuta au fost verificati 40 de agenti economici si au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 11.000 lei.

Cea mai mare amenda in valoare de 3.000 de lei a fost primita de "Navalodun" SRL si "Agiluklub" SRL, care isi amenajase terase sezoniere pe domeniul public, desi nu detineau permis emis de Primaria Municipiului Braila. Totodata pentru aceiasi abatere de la lege au fost sanctionate, cu cate 1.500 lei, SC "Nalcoris Group" SRL si SC "Brideea" SRL. Alte exemple date de Politia Locala se refera la SC "Consens" SRL si Intreprinderea Individuala Balea Daniel, ce au primit sanctiuni de cate 1.000 lei pentru lipsa avizului/autorizatiei de functionare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>