Published On: mie, aug. 31st, 2016

Trei copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 13 ani au ajuns la spital, dupa ce caruta in care se aflau a intrat intr-o masina parcata

La data de 29 august, o femeie, in varsta de 32 de ani, din satul Scortaru Vechi, comuna Tudor Vladimirescu, in timp ce se deplasa cu atelajul hipo pe o strada din localitate, a pierdut controlul acestuia, oprindu-se intr-un autoturism, care era parcat.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a femeii si a trei pasageri din caruta, cu varste cuprinse intre 6 luni si 13 ani, acestia fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatoarea atelajului hipo a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>