Published On: mie, aug. 31st, 2016

Veste buna pentru romanii care doresc sa-si achizioneze o locuinta

Potrivit ministrului Finantelor plafonul pentru “Prima casa” va fi suplimentat in luna septembrie, iar in octombrie va fi finalizata o strategie pe cinci ani pentru acest program, pentru a fi mai predictibil si toate partile implicate sa isi poata face planuri pe acest termen.

"Programul va fi suplimentat in septembrie pentru 2016 si in octombrie vom avea o strategie pentru acest program pe termen mediu, de cinci ani, astfel incat sa evitam eventualele sincope in derularea programului", a precizat ministrul Finantelor, Anca Dragi pentru ealitatea.net.

Acesta a mai adaugat ca cererile pentru "Prima Casa" au crescut foarte mult in perioada discutiilor cu privire la Legea Darii in plata, iar acum acelasi lucru se repeda deaorece nu exista siguranta ca programul va continua si la anul. Programul "Prima Casa" a avut un plafon de garantii de 1,6 miliarde de lei pentru acest an, suplimentat cu 500 mil. lei in luna mai.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>