Published On: joi, sept. 29th, 2016

Chiriac despre achizitia lapte – corn: “Din pacate unul dintre directorii nostri s-a imbolnavit subit!”

Achizitia de lapte- corn a intarziat mai mult decat s-a preconizat, iar Chiriac da vina pe directorul economic, Maria Vlad  care trebuia sa faca parte din comisia de evaluare a ofertelor , comentand in mod ironic ca s-a imbolnavit.

“Am avut cateva problem si din punct de vedere al echipei noastre, din pacate unul dintre directorii nostri <<s-a imbolnavit subit>>. A fost inlocuit in comisie din cauza lipsei de responsabilitate. Mergem mai departe, avem cateva clarificari sper sa terminam cat mai repede achizitionarea cornurilor astfel incat, in cel mai scurt timp sa putem demara cat mai repede procedura pe lapte si pe mar (…) Am spus de fiecare daca ca imi doresc ca directorii sa faca parte din aceasta comisie de evaluare a ofertelor, in schimb unul dintre directori s-a imbolnavit (…) Din cauza faptului ca fuge de responsabilitati, blocheaza activitatea Consiliului Judetean…Am mai fost atentionat si de fostii mei colegi din CJ, ca nu isi asuma responsabilitatea”, a declarat Iulian Chiriac.

Din cauza acestei probleme, in care directorii nu isi asuma responsabilitatile, seful judetului ii va mai atribui sarcini directoarei economice, pentru a-I testa capabilitatea…Mai mult, tuturor directorilor care fac parte din Consiliul Judetean li se vor atribui contracte si vor face parte din comisii pentru diverse proiecte, motivand ca astfel va castiga transparenta.

“Imi doresc pe viitor ca directorii CJ sa participle la comisiile de atribuire a contractelor grele cu bani foarte multi, astfel incat, pentru ca sunt profesionisti si sunt directori, aceste contracte sa fie facute corect, transparent si pe lege, iar daca nu isi asuma responsabilitatea, vor fi inlocuiti”, a conchis acesta

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>