Published On: joi, sept. 29th, 2016

Chiriac vrea sa mute sectia de chirurgie de la Spitalul 3 la Spitalul Judetean

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Iulian Chiriac a declarat ca va muta sectiile pentru boli cornice in Spitalul 3, ca mai apoi sa ramana doar partea de chirurgie si tot ce tine de urgent la Spitalul Judetean. Mai mult, acesta isi doreste sa reabiliteze si si corpul B, dat fiind faptul ca pacientii stau internati in conditii deplorabile, insa procedurile vor fi grele pentru ca se vorbeste despre o cladire de patrimoniu: “Rezolvand corpul A (n.r. Spitalul Judetean) cu sectia ATI, vom muta partea de chirurgie in corpul A, iar locurile ramase in corpul B (n.r. Spitalul 3), unde vor fi sectii pentru bolnavii cronici. Asa vom avea tot ce inseamna urgenta in corpul A, iar partea de cronici in corpul B (…) Saloanele din Spitalul Judetean trebuie sa arate ca cele de la Maternitate (…) insa nu voi neglija Spitalul 3, si acela trebuie reabilitat, dar procedura este una mai grea, dat fiind faptul ca este o cladire de patrimoniu”.

De precizat ca toate aceste procedure se vor desfasura dupa ce sectia de ATI va fi finalizata si va fi comuna cu restul Spitalului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>