Published On: vin, sept. 30th, 2016

Liberalii au protestat din nou la sedinta CLM

Se pare ca liberalii se tin de cuvant asa cum Catalin Hagiu a afirmat la prima sedinta, ca ei nu vor vota proiectele de buget, cum nici in mandatul trecut nu au facut-o.

Astazi, in cadrul sedintei de indata a Consiliului Local Municipal, PNL s-a aliat din nou a voteze impotriva a cinci proiecte de pe ordinea de zi. Liberalii nu au fost de accord cu rectificarea bugetului de venituri si cheltuiel al municipiului Braila pe 2016; Rectificarea bugetului general centralizat al municipiului Braila pe anul 2016; Rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Braicar S.A, Braila, la trimestrul III din 2016; Rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publica de Administrare a Fondului Locativ si a Cimitirelor Braila, pe anul 2016 si cel din urma proiect impotriva caruia au votat liberalii se refera la rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala Braila, pe anul 2016.

La baza acestei idei, de a se abtine de la vot sau de a vota impotriva sta scepticitatea in ceea ce priveste utilitatea rectificarii bugetare, spunand ca nu au certitudinea cheltuielii eficiente in interesul municipiului.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>