Published On: mie, nov. 9th, 2016

3 Piese vestimentare la care sa renunti in 2017

Tendintele in moda se schimba anual, iar piese vestimentare care au fost la moda pana acum se pot demoda rapid. Iata care sunt piesele vestimentare de la care trebuie sa-ti iei adio in 2017.

Vesta de blana

A fost la moda vreme de cativa ani. In culori naturale sau aprinse, naturala sau artificiala, cu siguranta nu a lipsit din garderoba nimanui, mai ales ca putea fi purtata orican si oriunde. Cu timpul insa si-a pierdut din farmec iar stilistii au hotarat ca e timpul sa renuntam la ea.

1

Decolteurile

Decolteurile ample nu mai sunt in trend. Renunta la aceste rochii si bluze! In 2017 se poarta decolteurile largi la spate, rochiile cu decupaje mari, care lasa imaginatia barbatilor la contributie.

2

Tinutele uni din paiete

Paiete uni din cap pana in picioare? Renunta la idee! Aceste tinute nu mai sunt in tendinte in 2017. Totusi, paietele se vor purta in continuare, insa doar multicolore, si de preferat, nu din cap pana in picioare.

3

Sursa:stiri.com.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>