Published On: mar, feb. 21st, 2017

Soprana care lucrează ca femeie de serviciu a stârnit un scandal monstru!

După ce juraţii de la Românii au talent s-au arătat revoltaţi de situaţia sopranei care lucrează ca femeie de serviciu ca să-şi câştige existenţa, directorul Operei din Cluj, Florin Estefan, rupe tăcerea.

Fără-titlu

Acesta susţine că juraţii de la ”Romanii au Talent” nu sunt în măsură să dea calificative şi nu admite ca cineva să spună că în instituţia pe care o conduce s-au făcut angajări pe bază de nepotisme sau prin avansuri sexuale.

Directorul, aflat în Cairo, mai spune că Paula Rad nu s-a prezentat la audiţii şi că nu orice absolventă de Conservator are şanse să facă o carieră pe scena Operei.

”Eu nu o cunosc pe Paula Rad, nu a fost la mine la audiţie, nu a venit la nicio audiţie anunţată şi organizată de mine, în situaţia dânsei sunt nenumăraţi cântăreţi, posturi nu sunt. Am făcut nenumărate cereri pentru suplimentarea de posturi în instituţia Operei Naţionale şi suntem refuzaţi pentru că nu se pot suplimenta posturile la buget. Vis-a-vis de prestaţia dânsei, că a foste extraordinară sau nu a fost extraordinară, eu nu cred că acei juraţi sunt în măsură să spună că a fost extraordinar sau nu. Într-un show de televiziune de genul acesta nu poţi să pui calificative de genul acesta. Legat de repertoriul pe care domnişoara l-a cântat acolo, vreau să spun că la noi, la premieră, a cântat o fată de 18 ani acea arie şi acel rol. Şi nu se pune problema de nepotisme. Acele acuzaţii care ni se aduc, nepotisme, dechestii sexuale… numai de asta n-am mai fost acuzat până acum. Să vină cineva cu dovezi când face asemenea afirmaţii. Probabil, dl Călinescu ştie mai bine cum e cu pilele că şi dânsul a condus o instituţie. Probabil, din moment ce e aşa sigur că totul se face pe pile, dumnealui ştie din experienţa dânsului că aşa se face, cine ştie… Chiar nu-i ok să facă afirmaţii de genul ăsta când nici măcar nu ştie, nu ne cunoaşte şi habar n-are ce se întâmplă în instituţiile respective şi cum se fac audiţiile”, susţine directorul Operei din Cluj, Florin Estefan.

                                                                                               Florin Estefan

florin-estefan

Reporter: Dle director, Paula s-a prezentat la vreo preselecţie, la vreun concurs?

Florin Estefan: Noi am avut chiar în urmă cu o săptămână audiţii. Audiţie anunţată pe Facebook, la care Paula nu a participat.

R: I-aţi acorda o şansă în cazul în care ar reveni?

F.E: Sigur, toată lumea are o şansă. Anul trecut a fost o gală organizată pentruCasa Regală, s-au făcut audiţii tocmai ca să punem în valoare tineri care încănu s-au lansat în carieră. Preselecţie la care Paula nu a participat şi acoloau fost aleşi tineri din Conservator fără nicio pilă, fără nicio relaţie, fără să-icunosc. Eu am ascultat-o cum cântă. Acum, ce pot să vă spun eu, facem un mare show, după un show de televiziune că cineva a cântat… să vă mai spun un lucru, mai este o fată la noi care e colaboratoare cu Opera şi cântă, ea făcea acelaşi lucru, curăţenie în case ca să se poată întreţine. Nu e singurul caz din lumea asta care face chestii de genul ăsta ca să poată trăi până când îşi începe o carieră. Sunt mulţi în aceeaşi situaţie. Plus că nu toţi care termină Conservatorul, care au voci extraordinare, dar n-o să facă niciodată carieră pentru că sunt multe date pe care trebuie să le aibă cineva ca să urce pe scenă să facă un rol. Domnişoara, cu tot respectul, s-a dus, a făcut acel show, dar cu o floare nu faci primăvară. Dacă tu faci o arie foarte bine nu înseamnă că ai toate datele ca să faci o carieră de genul acesta.

 

Sursa cancan.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>