Published On: lun, mart. 13th, 2017

80 de jandarmi vor asigura siguranta spectatorilor la Campionatul European de box U22

Aproximativ 80 de jandarmi braileni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor, in perioada 14-21 martie, pe timpul "Campionatului European de Box Seniori under 22", ce se va desfasura la Sala Polivalenta din municipiul Braila. Astfel, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila vor asigura, prin masuri specifice, prevenirea si combaterea unor acte si fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice inaintea, pe timpul si dupa terminarea meciurilor din aceasta perioada.

In dispozitivul Jandarmeriei Braila se vor afla lucratori de la Politia Locala Braila, I.P.J. Braila si I.S.U. Pentru buna desfasurare a acestui campionat, jandarmii braileni recomanda spectatorilor sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine, pe traseele de deplasare, in apropierea si in incinta bazei sportive.

Totodata, reamintim participantilor la aceasta manifestare sportiva ca este interzis accesul persoanelor aflate in stare vadita de betie, consumul de bauturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv si al bagajelor de catre fortele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, proferarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, amenintari cu acte de violenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>