Published On: mie, mart. 8th, 2017

Pregatirile pentru CE de box Under 22 sunt pe ultima suta de metri / Cea mai importanta competitie de box desfasurata in Romania va incepe saptamana viitoare

campionat_de_box_infobrailaCu mai putin de o saptamana inaintea debutului celei mai importante competitii de box din ultimii ani desfasurate in Romania, pregatirile sunt aproape gata. In perioada 13-22 martie 2017 Braila va gazdui prima editie a Campionatului European de box Under 22. La acesta competitie vor participa 196 de pugilisti, din 31 de tari, care vor boxa la 10 categorii de greutate. Braila va fi reprezentata la aceasta competitie de Robert Jitaru si Marian Pita.

Meciurile se vor desfasura in Sala Polivalenta unde va fi instalat un singur ring. In fazele preliminare si semifinale vor fi programate cate doua gale pe zi, una de la ora 14.00, iar cealalta de la ora 19.00. In prima zi, marti, 14 februarie, de la ora 14.00 este programata o gala cu 11 meciuri, iar in gala care va avea loc dupa festivitatea de deschidere vor avea loc 9 meciuri. Miercuri, 15 martie, de la ora 14.00 este programata o gala cu 13 meciuri, iar de la ora 19.00 o gala cu 11 meciuri. Ambele gale preliminare de joi au programate cate 16 meciuri.

Iubitorii boxului pot achizitiona abonamente pentru meciurile din fazele preliminare si semifinale la pretul de 40 de lei. Pretul unui bilet pentru finala este de 25 de lei. Informatii despre modul in care pot fi procurate biletele si abonamentele se pot obtine la numerele de telefoan: 0745403689 sau 0742368439. Pentru cei din alte localitati, biletele pot fi transmise prin firmele de curierat rapid.

“Miercuri vom incepe montarea ringului si a instalatiilor de lumini la Sala polivalenta ”Danubius”, unde vor avea loc galele acestor Campionate Europene. Prima gala este programata marti, 14 martie, de la ora 14.00. Deschiderea oficiala, pe care ne-o dorim una ca la galele profesioniste, va avea loc marti seara, de la ora 18.30, inaintea celei de-a doua gale a zilei de marti”, a spus Vali Priceputu, presedintele Comitetului de organizare a Campionatului European de box – Elite Under 22.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>