Published On: mie, mart. 22nd, 2017

Robert Jitaru nu se opreste aici / Jitaru: “Drumul meu nu se opreste aici, voi continua pregatirea pentru a imi indeplini obiectivele ce urmeaza”

Noul campion european la box – Under 22, la categoria 56 kg, braileanul Robert Jitaru a dorit sa le multumeasca tuturor celor care i-au fost alaturi pe tot parcursul competitiei. Acesta a postat un mesaj pe o retea in socializare in care a spus ca drumul lui abia a inceput si vrea sa-i faca din nou mandri pe romani, dar de aceasta cu o medalie olimpica sau una la un Campionat Mondial.

“Va multumesc mult pentru toti cei care m-au sustinut si au fost langa mine in aceste zile, toata munca si sacrificiile pe care le-am depus atat eu cat si antrenorii mei Valentin Vranceanu , Pertea George Mihai nu au fost in zadar si am reusit sa obtin titlul de Campion European . Drumul meu nu se opreste aici ,voi continua pregatirea pentru a imi indeplini obiectivele ce urmeaza!”, a scris Robert Jitaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>