Published On: joi, mart. 16th, 2017

Un brailean s-a dus beat si pus pe scandal la Campionatul de Box

Miercuri, 15 martie, in jurul orei 19.30, jandarmii care se aflau in misiune la Campionatul European de Box, au sanctionat contraventional un barbat, care intentiona sa intre in Sala Polivalenta Braila, fiind in stare vadita de betie.

Barbatul in cauza, in varsta de 48 de ani, din municipiul Braila, a fost observat si interceptat de o patrula a Politiei Locale, care i-a adus la cunostinta ca-i este interzis accesul in aceasta stare, insa acesta a devenit recalcitrant, adresand injurii si expresii jignitoare.

Imediat, jandarmii aflati in dispozitiv au intervenit si au condus persoana recalcitranta in afara salii respective, unde, pentru comportamentul sau, i-au aplicat o sanctiune contraventionala in cuantum de 400 lei.

Totodata, conform prevederilor Legii 4 / 2008 republicata, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, persoanei in cauza i s-a aplicat si sanctiunea complementara de interzicere a accesului la astfel de competitii sportive, pentru o perioada de sase luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>