Published On: mar, mai 9th, 2017

Nu rata lansarea cartii “Codex Aureus-Nume de cod” semnata de Silviu Radu

Share This
Tags

codexRomanul "Codex Aureus-Nume de Cod" imbina fictiunea cu faptele reale, intr-o povestire palpitanta, centrata pe dorinta Vaticanului de a intra in posesia manuscrisului intitulat Codex Aureus aflat in Romania la Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia. 

Manuscrisul Codex Aureus,  a fost scris in anul 800 la porunca  Imparatului Carol cel Mare care facea parte din dinastia Carolingiana, si este vazut uneori ca parintele fondator atat al Frantei cat si al Germaniei, iar de unii istoriografi ca parinte al Europei.

Acest roman nu doar ca invinge timpul, dar il face sa devina mic in fata unor mize uriase. Citind aceasta carte o sa descoperi personaje care te duc in prezent tesand intrigi adanci pentru un trecut atat de indepartat. 

In interiorul acestui prim roman, al trilogiei  intitulata Codex Aureus, tu cititorule  vei regasi adaugate evenimentelor reale o alta serie de intamplari inchipuite si privite de scriitor din alta perspectiva. Cartea este plina de fictiune, intriga si aventura impletita cu istoria prezentului si trecutului.  Citind povestea te vei transpune in interiorul unui joc plin de intrigi la nivel de putere, legaturi, uneori amenintatoare, cu politica, cu banii, cu serviciile de informatii… Toate acestea se intampla pentru ca manuscrisul este dorit de Vatican.

Autorul a scris un roman in care suspansul, istoria si actiunea se imbina deplin, fara sa le poata vedea separat.

Draga cititorule te asigur ca vei lectura un roman cu un final neasteptat in care suspansul si rasturnarile de situatii te vor tine captivat.

Lansarea cartii “Codex Aureus – Nume de cod”,  va avea loc joi, 11 mai, incepand cu ora 18:30, la Salonul “Bulevard” din Braila. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>