Published On: lun, mai 15th, 2017

STOP ABANDONULUI ! STERILIZEAZA! ACTIONEAZA PENTRU BINELE CAINILOR SI A COMUNITATII LOCALE

 PRIMARIA MUNICIPIULUI BRAILA-Organizatia SALVATE CANES organizeaza  in perioada   01-04 noiembrie 2017

campania:

STOP ABANDONULUI ! STERILIZEAZA!

ACTIONEAZA PENTRU BINELE CAINILOR SI A COMUNITATII LOCALE

  Campania se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului.

   Participantii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan.

  Cainii de rasa comuna adusi de iubitorii de animale vor fi sterilizati si identificati prin crotal.

   Echipa medicala este asigurata de organizatia SALVATE CANES din Germania.

   Punctul de sterilizare este amenajat in Radu Negru, str Sebesului nr 7, Bl N2, parter.

   Programul de lucru este zilnic intre orele 9.00 – 18.00, si dupa caz, pana la sterilizarea ultimului caine al carui stapan asteapta.              

   Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400  in intervalul orar 8-16.

   Persoanele care doresc sa se inscrie vor  declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care , femele si masculi.

  Fiecarei persoane i se comunica : numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operato

  Va reamintim ca detinatorii de caini de rasa comuna si metisii acestora au obligatia de a steriliza, microcipa si inregistra cainii in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan. Sanctiunile pentru nerespectarea acestor reglementari sunt cuprinse intre 2000 si 10000 lei.

Va asteptam sa intrati in legalitate GRATUIT!

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>