Published On: mie, iun. 7th, 2017

Vineri are loc, la Teatrul Maria Filotti, lansarea cartii “Fericirea este un ac de siguranta”

Curtea Veche Publishing si Teatrul "Maria Filotti" Braila va invita vineri, 9 iunie 2017, la o intalnire cu autorul, povestitorul, ironicul, curiosul, carismaticul Razvan Exarhu, cu ocazia lansarii primei sale carti, “Fericirea e un ac de siguranta”, cu ilustratii de Andreea Chirica.

In cadrul lansarii vor participa, alaturi de autor, Lucian Sabados, director al Teatrului „Maria Filotti” si Irén Arsene Máté, co-fondatoarea Curtea Veche Publishing . Lansarea va avea loc incepand cu ora 16.45 La Sala Avantgarde  si va fi urmata de o sesiune de autografe in spatiul – Cafenea .

Veti putea afla ca sanatatea e sanatoasa, ca “laicul pe Facebook a devenit o forma a credintei”, ca slapul si saorma cu de toate ar trebui sa figureze pe stema Romaniei… Cartea cuprinde multe informatii utile: cand ar trebui sa te culci la loc ca sa nu dai foc la casa, ce poate fi mai cool decat sa fii hipster, de ce iubesc sportul oamenii care fumeaza mult etc. Veti putea citi si despre o fericire trista, despre o altfel de Romanie, care nu mai exista, dar si despre cum ne pierdem viata incercand sa traim. 

„Ma bucur sa imi lansez cartea in orasul de la care a inceput tot pentru mine. Si unde altundeva, decat in Teatrul Maria Filotti. Sunt departe de a fi un idealist sau nostalgic. Braila am descoperit-o cu ochii de copil si am continuat sa o cunosc prin cartile lui Panait Istrati. Orasul e pentru mine pe jumatate fictiune, e o poveste strabatuta de oamenii alaturi de care am crescut, de cei despre care am auzit sau citit si de acel aer misterios, cu parfum salbatic de Dunare, pe care l-am respirat. Ma intorc in Braila cu emotie si recunostinta, pentru a-mi aseza cartea in rafturile nesfarsite pe care merita” – ne marturiseste autorul.

Cartea va va face sa radeti cu lacrimi, dar si sa plangeti la cateva randuri distanta. 

Cartea "Fericirea e un ac de siguranta" este disponibila pe www.curteaveche.ro si in librariile din toata tara la pretul de 33 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>