Published On: joi, iul. 13th, 2017

VIDEO: Agentul care l-a pus la respect pe Cristian Boureanu este cercetat penal si administrativ

Agentul rutier care l-a facut KO pe Cristian Boureanu cu o lovitura de dreapta, este vizat, in acest moment, de doua anchete. Una penala – a procurorilor de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Sectorului 1 -, si alta interna, administrativa – derulata in cadrul Brigazii de Politie Rutiera.

Intre timp, fostul demnitar asteapta in celula sa din arestul VIP-urilor ca magistratii sa judece noua sa cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu  arestul la domiciliu, scrie libertatea.ro.

Imaginile cu agentul Ovidiu Andrei ripostând dur in urma loviturii incasate sub centura au fost o proba suficienta pentru procurorii bucuresteni, care au declansat urmarirea penala impotriva subofiterului. Anchetatorii trebuie sa stabileasca daca politistul care l-a altoit pe fostul deputat ar fi avut la indemâna si alta solutie pentru a-l anihila pe cel care l-a lovit cu genunchiul sub centura.

Politistul este cercetat pentru purtare abuziva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>