Published On: mie, aug. 2nd, 2017

Din 4 august, simti filmul pe pielea ta in noua sala 4DX de la Cinema City din Braila Mall

Cinema City Romania deschide pe 4 august, in multiplexul din Braila Mall, cea de-a 4 sala 4DX din Romania, care va avea o capacitate de 144 de locuri. Iubitorii de film din Braila, Galati, Tulcea, Slobozia, dar si cei din orasele apropiate, isi pot achizitiona deja biletele pentru filmul „The Dark Tower / Turnul Intunecat”, care va avea premiera weekendul acesta. Ei vor putea trai experienta cinematografica absoluta 4DX, care stimuleaza toate cele cinci simturi, facandu-i sa se simta cu adevarat protagonisti ai filmului, si nu doar spectatori in scaunul de cinema.

In sala 4DX ai parte de combinatii unice de miscari ale scaunelor 4DX si efecte speciale de ultima generatie, perfect sincronizate cu momentele cheie din film.

Despre film

„Turnul intunecat” reprezinta cea mai ambitioasa si mai vasta poveste creata de Stephen King, unul dintre cei mai apreciati scriitori ai lumii. Acum, aceasta poveste are parte de indelung asteptata lansare pe marile ecrane, cu Idris Elba drept Roland Deschain si Matthew McConaughey drept Walter O’Dim.

Cel din urma Pistolar, Roland Deschain, este captiv intr-un lupta nesfarsita cu Walter O’Dim, cunoscut si drept Omul in Negru, Roland fiind hotarat sa-l opreasca pe Walter sa distruga Turnul Intunecat, care tine universul la un loc. Soarta tuturor lumilor e in pericol, iar binele si raul se infrunta intr-o batalie absoluta, intrucat doar Roland poate apara Turnul de Omul in Negru.

Filmul este regizat de Nikolaj Arcel („A Royal Affair”), dupa un scenariu de Akiva Goldsman & Jeff Pinkner alaturi de Anders Thomas Jensen & Nikolaj Arcel, bazat pe romanele lui King. Producatori sunt Akiva Goldsman, Brian Grazer, Ron Howard si Erica Huggins.

Preturi

Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala 4DX sunt 30 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, si 32 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 31,5 lei, iar dupa aceasta ora este de 33,5 lei.

Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 32 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, si 34 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 36 lei, iar dupa aceasta ora pretul este 38 lei. Aceste preturi nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii ii pot pastra si refolosi fara limita. Ochelarii 3D costa 3 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>