Published On: mar, aug. 1st, 2017

DNA in vizita la Guvern / Au fost perchezitii la sediul unei institutii publice pentru fapte de coruptie

DNA a anuntat ca luni, intre orele 15:00 – 19.00, au avut loc perchezitii in cinci puncte din Bucuresti la sediul unei institutii publice. Surse juridicare au declarat ca institutia vizata este Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul si ca este vorba despre angajari in posturi publice.

"Au avut loc perchezitii ieri (n.r. – luni) intre orele 15.00 si 19:00. la cinci locatii din Bucuresti printre care si o institutie publica", a declarat purtatoarea de cuvant a DNA, Livia Saplacan.

Ulterior, DNA a anuntat printr-un comunicat ca, in urma obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, "in cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti".

"Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017", a adaugat institutia.

Surse judiciare declarau luni seara pentru News.ro ca procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie au descins, luni, la Secretariatul General al Guvernului, de unde ar fi ridicat documente. Conform surselor citate, procurorii ar fi discutat cu mai multi angajati si ar fi ridicat mai multe acte.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>