Published On: mar, sept. 26th, 2017

A inceput Caravana Fotbalului Brailean

Luni, 25 septembrie, a avut loc prima etapa a actiunii “Caravana fotbalului brailean – 2017” din cadrul proiectului ”Impreuna pentru viitorul fotbalului brailean!” – proiect implementat de clubul fanion al judetului Braila, ACS Dacia Unirea Braila si finantat de Consiliul Judetean Braila in baza legii 350/2005, având scop principal promovarea fotbalului in rândul copiilor si tinerilor din judetul Braila precum si a imaginii clubului Dacia Unirea Braila ca principal reper al fotbalului brailean.

Etapa s-a desfasurat in localitatile Surdila Greci si Movila Miresii, in prezenta autoritatilor locale (primar, viceprimar), directori de scoala, profesori, elevi si parinti.

Din partea conducerii clubului Dacia Unirea au participat domnii Valentin Avramescu si Auras Brasoveanu precum si antrenori si jucatori ai centrului de copii si juniori, iar din partea CJ Braila a fost prezent domnul Narcis Mandroiu.

Dupa luarile de cuvânt de prezentare a proiectului, in ovatiile si incurajarile elevilor, a avut loc un joc demonstrativ intre o formatie de juniori a clubului Dacia Unirea Braila si una formata din elevi ai scolii respective, joc finalizat cu premierea tuturor participantilor din teren sau de pe margine (aproximativ 250 copii) cu echipament sportiv, mingi, rechizite scolare, materiale promotionale.

Actiunea va continua in perioada urmatoare in scoala generala din localitatea Bertesti precum si in scolile 22, 31, si 32 din Municipiul Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>