Published On: joi, oct. 26th, 2017

Dacia Unirea Braila paraseste Cupa Romaniei dupa infrangerea suferita in fata formatiei Juventus Bucuresti

Aventura Daciei Unirea Braila in Cupa Romaniei s-a terminat dupa ce a fost invinsa de Juventus Bucuresti. Meciul s-a disputat pe terenul Braila si a fost unul slab, lipsit de spectaculozitate. La finalul celor 90 de minute Juventus s-a impus cu 2-1.

Debutul partidei a apartinut elevilor lui Panzaru, care au controlat partida. Prima ocazia a apartinut brailenilor care au trecut pe langa deschiderea scorului inca din minutul 2. Din pacate dupa 15 minute bune ale brailenilor in care au condus ostilitatile, a venit venit golul oaspetilor din capitala. In minutul 17 Florin Cazan a avut o incursiune pe partea dreapta, a intrat in careul brailenilor si a pasat in centru la Liviu Bajenaru, care l-a invins pe Ticrea cu un sut de la 14 metri, in vinclul din dreapta portarului Daciei Unirea. Dupa acest gol, jocul a devenit unul de asteptare, fara ocazii clare. Ultima ocazie periculoasa a primei reprize a apartinut Daciei. Rosu, din careu, nu a reusit sa invinga portarul advers, sutand in picioarele unui fundas. Astfel, la finalul primelor 45 de minute, Juvestus a intrat la cabine cu un avantaj minim.

Partea a doua a continuat la fel ca prima repriza, cu un joc lipsit de ocazii clare. Pana la al doilea gol al oastetilor, brailenii au trecut de cateva ori pe langa egalare, dar lipsa concentrarii in fata portii a impiedicat acest lucru. In minutul 74, Juventus si-a marit avantajul dupa o faza scoala. Fundasul stanga, Iulian Carabela, a trimis o pasa in diagonala, mingea a ajuns la Alexandru Zaharia care l-a executat fara emotii pe portarul brailenilor.

Desi condusi cu 2-0, elevii lui Panzaru nu au renuntat la lupta si au reusit sa reduca din diferenta in minutul 83, prin Andrei Banyoi. In ultimele minute, brailenii au incercat sa egalaze in extremis, dar experienta celor de la Juventus, care au stiut sa traga de timp, a facut imposibil acest lucru.

Dacia Unirea Braila: Ticrea – Gab. Nita, L. Ivan, Stanciulescu, C. Mihai – C. Rosu, Covaciu, P. Ioan (min. 46 Puia; min. 82 Ciucureanu), Iosofache (min. 77 Banyoi) – Ol. Bucur, Al. Pop. Antrenor: Alin Panzaru

Juventus Bucuresti: R. Stoian – Val. Dima, Al. Benga, Ov. Morariu, Carabela – Fl. Cazan (min. 46 Al. Zaharia), Ivan Sesar, Barbulescu, Rob. Neacsu (min. 57 Cip. Petre) – Bajenaru (min. 72 Mazarache, Cat. Tira. Antrenor: Marin Barbu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>