Published On: mie, oct. 4th, 2017

VIDEO: Duel de gala intre CTC si Carla’s Dreams la primul Red Bull SoundClash din Romania

Share This
Tags

In aceasta toamna a inceput in Romania Red Bull SoundClash. Prima editie a acestei competitii a pus fata in fata doua trupe foarte indragite in Romania, care reprezenta doua stiluri total diferite. Pe de-o parte ii avem pe cei de la CTC, iar de cealalta pe Carla’s Dreams. Dupa o seara plina de emotii in care cele doua trupe s-au duelat microfoane, beaturi si rime la primul Red Bull SoundClash din Romania, trupa de rap, CTC a castigat.

Notiunea de Soundclash a aparut in anii ‘50 in Jamaica, in randul artistilor reggae care aveau nevoie de provocari noi si care se intreceau in versuri si ritmuri felurite pentru a capta atentia publicului. Prima editie a Red Bull SoundClash a avut loc in 2006 in Olanda, iar de atunci a facut inconjurul lumii pe cinci continente, in peste 50 de dueluri.

Dar ce este mai exact Red Bull SoundClash?

Red Bull SoundClash ofera spatiul de joaca de care artistii au nevoie pentru o confruntare creativa fara precedent: 2 scene, 4 runde provocatoare si un public care decide invingatorul.

THE WARM UP:

Fiecare trupa canta 3 piese din repertoriul propriu.

RUNDA 1: 'THE COVER'

Artistii interpreteaza o melodie celebra in stilul propriu.

RUNDA 2: 'THE TAKE OVER'

Carla‘s Dreams incepe o piesa, CTC o preia din mers si o continua in stilul lor, apoi incepe CTC si preia Carla's… timp de 4 piese.

RUNDA 3: 'THE CLASH'

Trupele interpreteaza 3 piese proprii in 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: 'THE WILD CARD'

Fiecare trupa aduce pe scena un invitat special surpriza.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>