Published On: mar, oct. 10th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Elevii din “Cerna” au realizat un filmulet prin care doresc sa traga un semnal de alarma asupra Cyberbullying-ului

Evenimentul national „Saptamana prevenirii criminalitatii”, initiat si derulat de Politia Romana in perioada 02-06 octombrie 2017, a asigurat in judetul Braila informarea cetatenilor din toate categoriile sociale, profesionale si demografice, prin actiuni sustinute ale politistilor braileni  din structurile de prevenire, proximitate, ordine publica, criminalistica, actiuni speciale, rutiera si relatii publice.

La finalul saptamanii, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au satisfactia informarii a peste 6000 de braileni – elevi, profesori, femei, batrani, pietoni, biciclisti si soferi. Activitatile sustinute ale oamenilor legii, orientate spre prevenirea criminalitatii, au insumat peste 200 de activitati si actiuni in judetul Braila, in care au fost implicati aproximativ 80 de politisti.         

Ca element de noutate in aceasta editie a Saptamanii prevenirii criminalitatii, specialistii Inspectoratului de Politie judetean Braila si cei ai Inspectoratului Scolar Judetean Braila, lucrand in echipa cu elevii si cadrele didactice de la Liceul Teoretic "Panait Cerna" Braila au organizat si  desfasurat un flashmob cu tema "Stop Cyberbullying!", la finalul manifestarii, acestia realizand si un film de promovare a actiunii intreprinse, care poate fi vizualizat mai jos.

"In speranta ca eforturilor politistilor in prevenirea infractiunilor pe tot cuprinsul judetului vor asigura protejarea comunitatii brailene in fata infractorilor, ne exprimam disponibilitatea si deschiderea noastra in colaborarea cu cetatenii, pentru solutionarea prompta a problemelor acestora", se arata intr-un comunicat IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>