Published On: lun, nov. 13th, 2017

GALERIE FOTO: Robu Nita, noul antrenor coordonator de box de la CSM: “Se poate obtine performanta la Braila. Viitorul suna bine!”

Robu Nita, in varsta de 63 de ani, este noul antrenor coordonator de box de la Clubul Sportiv Municipal. Acesta are un palmares impresionant ca si pugilist atat la tineret, unde a avut mai multe clasari pe podium la turnee internationale, cat si la seniori, unde a fost campionul Romaniei, boxand in mai multe tari, printre care si Statele Unite ale Americii in 1978.

Acesta a inceput boxul de performata in sala in care este acum antrenor si isi doreste sa modeleze noiile sperante ale boxului brailean. Grupa sa de la CSM este alcatuita din 30 de sportivi, dintre care 10 sunt fete. Antrenorul sustine ca conducerea clubului face toate eforturilor pentru a le oferite sportivilor conditii bune de antrenament. Mai mult, conducerea le ofera micilor pugilisti pe langa echipamentul necesar si o masa calda.

“M-am intors cu placere la clubul unde am facut performanta ca sportiv. Ne dorim sa aducem boxul in fruntea tarii la nivel de performanta. Dorim sa avem un numar cat mai mare de sportivi. E mai greu acum, dar noi ne straduim, iar cu pasiune si cu munca putem face o treaba buna. Grupul meu are un numar de  30 de sportivi, dintre care 10 sunt fete.

Ne desfasuram activitatea in conditii optime. Conducerea clubului ne asigura o masa, conditii bune de antrenament, chiar si echipament… din partea conducerii avem tot sprijinul. Domnul director, Blanaru Aurelian Dumitru, este si el un fost pugilist si intelege nevoile sportivilor. E un om cu pasiune, un om pregatit si doreste performanta.

Se poate obtine performanta, viitorul suna bine. Avem deja o pepiniera care-i in crestere. Acesti copii pentru a creste au nevoie de meciuri multe. Ne trebuie competitii, iar implicarea Federatiei in rezolvarea acestei probleme este diminuata. Daca am avea competitii, ar fi un lucru foarte bun si ar fi ajuta evolutia sportivului foarte mult”, ne-a declarat Robu Nita.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>