Published On: lun, nov. 6th, 2017

HC Dunarea Braila a obtinut o victorie muncita impotriva Universitatii Cluj

Share This
Tags

HC Dunarea Braila a reusit sa invinga in acest weekend formatia “U” Cluj, obtinand astfel prima victorie din acest campionat, de pe teren propriu. Brailencele s-au impus cu scorul de 26-22(14-13), dupa un meci in care nu au lipsit emotiile.

La inceputul meciului ostilitatile au fost conduse de jucatoarele de la Cluj, are au deschis scorul si pana in minutul 5 au fost in avantaj pe tabela de marcaj. Dunarea Braila a preluat conducerea pentru prima data in minutul 7, cand Ilyina a marcat pe contraatac pentru 4-3. Pana in minutul 21 brailencele au condus constant la doua sau trei goluri, minut in care oaspetele au reusit sa egaleze la 9, pe fondul unor erori de arbitraj. Totusi, pana la finalul primelor 30 de minute, elevele lui Pera au reusit sa revina in avantaj, intrand la cabine cu un gol avans, scor 14-13.

In debutul partii secunde, jocul a fost in continuare unul echilibrat. Abia in minutul 41, Dunarea a reusit sa se distanteze la 3 goluri avans, scor 20-17. Sustinute de un public vulcanit, brailencele nu au mai cedat conducerea, ba mai mult in minutul 47 au reusit sa se distanteze pentru prima data la 4 goluri, scor 23-19. Aceasta diferenta avea sa se pastreze pana la finalul meciului. Ultimul fluier al centralului a consemnat o victorie muncita pentru brailence scor, 26-22.

HC Dunarea Braila: Alina Vatu – 8 goluri (3 de la 7 m), Marija Shteriova -6, Dzyiana Ilyina – 5, Iryna Shutska Burtea -3, Diana Axinte -2, Anamaria Berescu -1, Gabriella Szucs -1.  Au mai jucat: Elena Voicu – 8 intervenții reusite, Adriana Medvedova si Lacramioara Stan – portari; Catalina Preda, Diana Munteanu, Cristina Na.

U Cluj: Ani Senocico -8 (5 de la 7 m), Florina Chintoan -7, Diana Puiu -4, Alexandra Dindiligan -2, Ana Maria Berbecea -1.

Pentru Dunarea Braila urmeaza un meci greu in capitala in compania formatiei Rapid USL Metrou Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>