Published On: mie, nov. 15th, 2017

VIDEO: Examen auto cu senzatii tari / Urmarire spectaculoasa dupa ce un sofer i-a aratat semne obscene politistului examinator

Traseul de examen pentru permisul auto s-a modificat neasteptat pentru tanara aflata la volan, cu un reprezentant al Politiei pe scaunul din dreapta sa. Si asta pentru ca, in apropierea unui mall din Constanta, un tanar aflat intr-o alta masina care a trecut prin dreptul fetei, i-a aratat semne obscene omului legii, de mai multe ori. Revoltat, acesta i-a cerut tinerei de la volan sa urmareasca masina in care se afla individul, sustine Reporterntv.ro.

Din fericire pentru tanara de la volan, nu s-a lasat cu o urmarire ca in filme. Masina in care se afla cel pe urmele caruia pornisera a parcat la cativa zeci de metri, pe malul lacului Tabacarie. Soferul si cel care i-a aratat politistului semnele obscene nu au banuit nicio clipa  faptul ca vor fi urmariti.

Acolo, politistul de la Rutiera i-a chemat pe cei de la politia nationala ca sa-l sanctioneze pe individul care i-a sicanat in trafic.

Superiorii politistului spun ca tanarul avea motive sa le poarte pica oamenilor legii care fac parte din comisiile de examinare a candidatilor scolilor de soferi. Candidatii care asteptau sa le vina randul sa dea proba de traseu spun ca nici prin cap nu le-ar trece sa nu dea curs cererii politistului din dreapta lor.

Vestea buna este ca dupa o asemenea experienta, tanara supusa testului – surpriza a promovat examenul. Pe viitor, incidentele similare cu cel de astazi vor avea consecinte mult mai grave. Un parlamentar a propus ca folosirea cuvintelor sau expresiilor jignitoare sau obscene, in public, impotriva unui organ de urmarire penala sau de ordine publica, aflat in timpul lucrului sa fie considerate infractiuni iar faptasii sa se aleaga cu dosare penale.  

Sursa video: replicaonline.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>