Published On: Dum, dec. 10th, 2017

Antrenorul Daciei Unirea Braila arunca fotbalul romanesc in aer: “Au fost niste ordinari blatisti, nenorociti! Au vandut meciuri in draci!”

Dacia Unirea Braila este intr-o situatie extrem de grea! Dupa infrangerea cu 1-4 de pe teren propriu in fata Stiintei Miroslava, antrenorul Alin Panzaru nu a mai tacut si a facut o serie de declaratii incendiare.

Concret, tehnicianul acuza ca doi dintre oamenii de baza au trantit meciuri in prima parte a acestui sezon: este vorba de atacantul Costel Rosu (32 de ani) si de mijlocasul Gabriel Iosofache (26 de ani).

"Au fost jucatori care au avut tot felul de preocupari, orice altceva decat fotbal. Au fost unii care au inceput sa vanda meciurile, precum Rosu si Iosofache. Au fost niste ordinari blatisti, nenorociti Au vandut meciuri in draci!

Cei care au ramas nu s-au complacut, dar au acceptat astfel de jucatori langa ei, care le-au cerut sa joace la 1 pauza / 2 final. Din pacate, am aflat tarziu si jucatorii nu ne-au informat. O sa jucam cu sabia deasupra capului, dar trebuie sa aducem caractere, nu blatisti ordinari.

S-au apucat de vandut meciuri, pentru ca n-au avut bani. Lumea nu e proasta si de aia ii injura. Rosu a fost vanzatorul echipei, nu un golgheter! Probabil ca meritam asta, din moment ce i-am acceptat aici", a tunat Panzaru, dupa infrangerea cu Miroslava (1-4).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>