Published On: mar, dec. 19th, 2017

VIDEO: Jaf ca-n filme intr-un Kaufland din Romania / Cu cati bani au plecat hotii

Jaf ca-n filme surprins de camerele de supraveghere. Hotii care au furat un bancomat pay point dintr-un hipermarket din Medgidia au pus la cale o spargere care ar rivaliza cu scenariile filmelor de actiune.

Pe imagini se observa cum cei doi hoti, acoperiti cu cagule, au intrat cu o masina in incinta hipermarketului de unde au furat un bancomat pay point si s-au facut disparuti. Dupa primele cercetari ale politistilor se pare ca masina cu care indivizii au intrat in cladire este una furata dintr-un service auto. Dupa nici trei ore, un furt identic a fost comis la Harsova.

Pentru a-si pune la cale planul, faptasii au creat o diversiune ca sa-i puna pe oamenii legii pe o pista falsa apoi au furat aparatele pay point. Chiar daca au reusit sa fuga si nu au fost prinsi deocamdata, si ei s-au pacalit, spun politistii. Asta deoarece prada  nu este una mare, caci aparatele aveau in interior doar 1.500 de lei. Valoarea lor este insa de 6000 de lei.

Sursa video: Media TV Medgidia

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>