Published On: mie, ian. 17th, 2018

Dacia Unirea Braila a plecat in cantonament la Buftea

Jucatorii Daciei Unirea Braila au efectuat luni si marti vizita medicala, iar astazi au plecat in cantonament la baza sportiva de la Buftea, acolo unde vor sta pana pe 27 ianuarie.

In cantonamentul de la Buftea elevii pregatiti de Alin Panzaru si Vlad Pavel vor sustine si doua meciuri amicale. Pe 24 ianuarie vor intalni pe CS Afumati, ocupanta locului 4 in Liga a 2-a. Ultima zi de cantonament la Buftea va fi incheiata de echipa braileana cu un amical contra Chindiei Targoviste, ocupanta locului 3 in Liga a 2-a.

Iata si lotul de celor 25 de jucatori convocati de stafful tehnic:

Portari: Stefan Leu, Alexandru Ticrea si Roberto Chirila.

Fundasi: Laurentiu Ivan, Alexandru Nita, Costin Ghiocel, Catalin Stanciulescu, Daniel Orosanu (Junior A), Marius Moroianu (Junior A), Tudor Taranu (Farul Constanta), Nicola Alexandru (FCSB), Marian Anghelina (ACS Sirineasa);

Mijlocasi: Sorin Frunza, Olimpiu Bucur, Victor Olenic, Paul Ioan, Marius Dima, George Puia, Paul Cublesan, Leonard Cotet (Junior A), Alin Manea (CSU Craiova), Raul Vitan (Sanatatea Cluj);

Atacanti: Alexandru Pop, Andrei Banyoi si Costin Ciucureanu.

Noutatile aflate in pregatiri cu echipa noastra sunt:

Tudor Taranu – fundas central – nascut pe 5 februarie 1998, a jucat ultima data la Farul Constanta.

Nicola Alexandru – fundas stanga si mijlocas stanga – nascut pe 29 mai 1997, vine de la FCSB, unde a jucat pentru prima echipa in meciul de Cupa Romaniei cu Sanatatea Cluj.

Marian Anghelina – fundas central – nascut pe 2 mai 1991, in toamna a jucat in Liga a 3-a la ACS Sirineasa. Anghelina a jucat doua meciuri in Liga 1 pentru FC Botosani

Alin Manea – mijlocas central / ofensiv –  nascut pe 9 ianuarie 1997, are 10 selectii la loturile nationale de juniori, de la U16 la U21, marcand si un gol. Manea a jucat si in tricoul primei echipe a celor de la CSU Craiova, debutand in 2016 intr-un meci cu Viitorul Constanta.

Raul Vitan – mijlocas dreapta – nascut pe 3 iulie 1997, a fost descoperit la Turda si a fost vedeta celor de la Sanatatea Cluj pentru care a jucat in Cupa Romaniei in meciul cu FCSB, in octombrie 2017.

In perioada cantonamentului antrenorul Alin Panzaru mai asteapta cativa jucatori care sa se alature echipei, in special pentru posturile de fundasi centrali si mijlocas defensiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>