Published On: lun, ian. 15th, 2018

HC Dunarea Braila, ingenunchiata de campioana CSM Bucuresti / Antrenorul Dunarii Braila a fost trimis in tribune dupa ce le-a injurat golaneste pe arbitre

HC Dunarea Braila nu a mai reusit sa produca surpriza pe care a reusit-o anul trecut cand a invins campioana CSM Bucuresti in fata propriilor suporteri. Campioanele din Bucuresti isi continua seria victoriile dupa o victorie logica, dar cu momente incinse generate de deciziile arbitrilor. CSM Bucuresti s-a impus cu 28-17(13-6) dupa ce a condus cap-coada acest joc.

Desi la prima vedere partida arata ca nu a avut istoric, jocul a oferit celor care au urmarit la TV un moment inedit in Liga Nationala. Florentin Pera, antrenorul Dunarii Braila, a reusit performanta sa vada cartonas galben, eliminare de doua minute si cartonas rosu la aceeasi faza. In minutul 16 al partidei cu CSM Bucuresti, disputata sambata, Pera a protestat dupa ce cuplul de arbitre Stancu si Nastase a acordat o aruncare de la 7 metri pentru campioane. A ajuns pana acolo incat sa o injure golaneste pe Cristina Nastase.

"F… gura m… sa-ti f…!" s-a putut citi pe buzele tehnicianului, care a fost eliminat imediat!

Dunarea Braila a ramas intr-o situatie dificila, avand in vedere ca nu a avut nici antrenor secund pe banca tehnica.

Florentin Pera a incercat sa tina legatura cu echipa din tribuna, prin intermediul telefonului mobil. La fiecare time-out, antrenorul a vorbit direct cu o jucatoare, cu Alina Vatu, care a avut misiunea de a transmite mai departe indicatiile! Braila nu a putut face fata insa echipei CSM Bucuresti, care a avut un avans si de 13 goluri in repriza secunda.

HC Dunarea Braila: Dzyana Ilyna -9 goluri (2 de la 7 m), Cristina Gheorghe -2, Alina Vatu -2, Ana Maria Berescu -1, Catalina Preda -1, Diana Munteanu -1 si Iryna Shutska Burtea -1. In poarta Adriana Medvedova a avut 12 interventii reusite, aparand si o aruncare de la 7 metri in fata Isabellei Gullden. Au mai jucat: Anca Ciuclaru, Marija Shteriova, Daniela Corban si Oana Cirstea. Dunarea Braila a ratat cinci aruncari de la 7 metri: Ilyna (3), Vatu (1) si Gheorghe (1).

CSM Bucuresti: Kurtovic -6 goluri, Gullden -5 (1 de la 7 m), Neagu -5, Curea -3, Mehmedovici -3, Manea -2, Hagman -2, Bazaliu -1, Frafjord -1. In poarta Glubisic a avut 19 interventii reusite, dintre care cinci aruncari de la 7 metri.

Pentru HC Dunarea Braila urmeaza un meci la fel de greu pe terenul cosmarului SCM Craiova. Meciul se va desfasura pe 24 ianuarie, de la ora 17:30.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>