Published On: lun, ian. 8th, 2018

Presedintele CJ Braila este de acord cu cererea lui Iordache / De maine, HC Dunarea Braila va fi controlata la sange!

Astazi, consilierul judetean Stetan Catalin Iordache si vicepresedinte la HC Dunarea Braila a depus la Consiliul Judetean o cerere prin care a solicitat un audit la clubul de handbal pentru a afla cum se cheltuie banii. Acesta si-a motivat decizia prin faptul ca “este nenorocire” ce se intampla la club si ca desi face parte din conducerea clubului, presedintele George Caranica a refuzat sa-i ofere detalii despre modul in care sunt cheltuiti banii, astfel ca un audit a fost ultima solutie.

“Este nenorocire ce se intampla cu felul in care sunt cheltuiti banii la club, asta din ce se vede cu ochiul liber. Cand am solicitat sa vad si eu documentele de plata, felul in care se fac platile, cum este stabilita ordinea de plata a jucatoarelor si cum sunt alesi furnizorii mi s-a spus ca nu pot avea acces la documente, chiar daca legea imi confera, atat pentru ca sunt consilier judetean cat si vicepresedinte al clubului acest drept, sa ma adresez in scris presedintelui Caranica si sa astept daca acesta este de acord sau nu. De aceea i-am solicitat in scris presedintelui Consiliului Judetean Braila sa dispuna un audit care sa lamureasca lucrurile. Cererea a fost inregistrata astazi la Consiliul Judetean Braila cu numarul 224 din 8 ianuarie 2018”, a declarat Iordache.

CITESTE SI: Stefan Catalin Iordache: “Domnule presedinte Iulian Francisk Chiriac, e nenorocire! Dispuneti un audit la HC Dunarea Braila!”

Presedintele Consiliului Judetean Braila Francisk Chiriac a raspuns prompt cand a fost contactat de reporterii Infobraila si a spus rapid ca este de acord cu auditul cerut de Catalin Iordache.

“Cererea a ajuns la mapa, pun rezolutie pe ea si o sa-i dam drumul. Facem audit nu-i niciun fel de problema. Chiar de maine”, a declarat presedintele CJ Braila Iulian Chiriac.

CITESTE SI: Majoritatea PSD din conducerea clubului HC Dunarea a decis sa o dea afara pe Elena Voicu la sfarsitul campionatului

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>