Published On: lun, ian. 22nd, 2018

Protestele romanilor au facut inconjurul lumii / Un articol protestelor romanilor a fost publicat pe prima pagina din New York Times

Sambata, romanii s-au mobilizat din nou si au iesit in strada pentru a protesta impotriva noilor legi ale Justitiei pe care le propun social democratii. Inca nu exista un numar concret al oamenilor care au fost pe strazile capitalei, dar se estimeaza ca la marsul de la Piata Universitatii pana in fata Parlamentului au fost in jur de 50.000 de oameni. Mai mult, oamenii au iesit in strada si in marile orase ale tarii precum Cluj, Sibiu, Iasi sau Timisoara.

Aceste proteste ample au facut din nou inconjurul lumii. Pe pagina de Facebook a publicatiei Euronews, fotografia de coperta este una de la prostestul din Bucuresti. In scurt timp de la publicare, fotografie a strans mii de like-uri si peste o mie de distribuiri.

Mai mult, aceasta situatie tensionata din Romania chiar a trecut oceanele si o stire despre protestele de sambata seara a fost pe prima pagina din New York Times, una dintre cele mai importante publicatii din Statele Unite ale Americii.

Puteti gasi articolul aici!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>