Published On: vin, ian. 5th, 2018

Schimbari la varf la Dunarea Braila / Sorinel Meca este noul director sportiv al echipei

HC Dunarea are un nou director sportiv, iar cel ales de conducerea clubului nostru pentru aceasta importanta functie este profesorul Sorinel Meca.

“Asa cum am promis, vreau sa cream un colectiv in care experienta sa se imbine cu tineretea si cu energia aferenta varstei. Un prim pas l-am facut, avem deja acordul profesorului Sorinel Meca de a ocupa functia de director sportiv. Are experienta, cunoaste foarte bine sistemul si sunt convins ca am facut cea mai buna alegere. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa ne decidem si asupra celui care va deveni antrenor secund”, a precizat George Caranica, presedintele HC Dunarea.

In afara de echipa de senioare, noul director sportiv va coordona si activitatea echipelor de minihandbal si a celei de junioare de la HC Dunarea.

“Atat timp cat suntem braileni si vrem binele acestei echipe, ne vom uni fortele si sper sa ajungem acolo unde ne dorim, atat noi cei de la club cat si publicul spectator. Imi voi pune la dispozitie intreaga mea experienta in domeniu in ceea ce priveste activitatea viitoare a echipei de senioare dar voi da o mana de ajutor si celor care se vor ocupa de formatiile de minihandbal, ca sa facem din HC Dunarea un club puternic”, a precizat profesorul Sorinel Meca.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>