Published On: mie, ian. 31st, 2018

VIDEO: Scene SOCANTE intr-o scoala din Romania / Un elev a fost batut cu pumnii si picioarele de trei mame

Cazurile de violenta in scolile din Romania e inmultesc de la saptamana la saptamana. Daca in cele mai multe cazuri, implicati sunt elevi, un nou caz scandalos a iesit la iveala in aceasta saptamana, dar in care sunt implicati parintii unor elevi. Concret, un elev al unei scoli din Constanta a fost agresat fizic marti dupa amiaza, in pauza, de mamele unor colegi de clasa.

Mama baietelului batut a povestit pe Facebook prin ce a trecut copilul la scoala, publicand totodata imagini si sustinand ca acesta are rani la nivelul fetei. In timp ce se afla in pauza, copilul a fost pus langa zidul holului si lovit cu pumnii si cu picioarele de femei, sub privirile celorlalti copii.

Politistii constanteni au deschis o ancheta pentru violenta, in ceea ce priveste aceasta situatie.

“In cauza, politistii constanteni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Minorul agresat va fi examinat medico-legal si urmeaza a fi formulate propuneri legale corespunzatoare“, au precizat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Constanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>