Published On: vin, mart. 30th, 2018

Activitatile politistilor braileni

Politistii actioneaza, zilnic, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In ziua de 28 martie , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, politistii au legitimat 89 de persoane, au oprit in trafic 78 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 25 de soferi.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au retras un permis de conducere, si una la alt act normativ.

 La data de 28.03.2018, ora 08:10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat, pe Calea Calarasilor, pe un tanar, in varsta de 28 de ani, din judetul Galati, in timp ce transporta cu o autoutilitara cantitatea de 6.250 de componente pentru confectionarea ramelor pentru stupi de albine, fara a detine documente de provenienta.

Acesta a fost sanctionat contraventional conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar marfa a fost

 ridicata in vederea confiscarii.

In aceeasi zi la ora 11:40, politistii l-au depistat pe Bulevardul Dorobantilor pe un barbat, in varsta de 33 de ani, din judetul Brasov, in timp ce transporta produse naturiste (suplimente alimentare si creme cosmetice) cu un autoturism, fara a avea documente de provenienta  pentru acestea.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, iar bunurile, in valoare totala  de 10.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Galbenu si cei ai Politiei Orasului Faurei l-au depistat in flagrant, pe raza comunei Galbenu, pe un barbat de 52 de ani, din localitatea Jirlau, in timp ce transporta cu un autoturism peste, specia caras, fara a avea documente de provenienta.

Cantitatea de 90 kg de peste a fost confiscata si predata la o societate de profil, in vederea valorificarii.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru detinerea, transportul sau comercializarea fara documente a pestelui, icrelor si produselor din peste.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>