Published On: vin, mart. 30th, 2018

Braileni cu droguri in casa Mascatii au dat peste ei

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Braila, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila, au efectuat 16 perchezitii domiciliare pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate in trafic de droguri. Au fost ridicate peste 200 de grame de cannabis, 5 persoane au fost retinute, iar fata de alte 3 s-a luat masura controlului judiciar.

La data de 28 martie, in municipiul Braila, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, impreuna cu cei din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. –B.T. Braila, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, au efectuat 16 perchezitii domiciliare, in municipiului Braila.

Perchezitiile au vizat destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunii de trafic de droguri.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 207 grame de cannabis. Totodata, au fost aduse la sediul politiei, in baza mandatelor, 24 de persoane.

Ca urmare a administrarii probatoriului, 5 barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati Tribunalului Braila, cu propunere de arestare preventiva.

De asemenea, fata de alti trei tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani, din Braila, a fost dispusa masura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La activitati au participat si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, precum si jandarmi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>