Published On: vin, mart. 30th, 2018

FOTO: Dragomir: “Aceste statii vor fi montate anul acesta”

Share This
Tags

Statie 3Ieri, primarul, Marian Dragomir, a anuntat, la conferinta de presa pe care a sustinut-o, ca anul acesta va monta in oras statii moderne de autobuz. Edilul sef a prezentat si o imaginie a viitoarelor statii de autobuz, de care urmeaza brailenii sa se bucure.

Proiectul primarului este unul ambitios si il putem considera unul dintre cele mai moderne din Romania.

"Dimensiunea acestei statii este de 5 metri lungime, de 1,5 metri latime. Are un pret de incepere a licitatiei, in sensul de scadere, pentru ca acela este pretul maxim al licitatiei, pentru acest sistem de 8500 euro TVA inclus. Acest pret include proiectul, avizele, autorizatie, fundatia statiei respective, montajul, structura metalica, grinzile din inox satinat, peretii laterali din inox satinat, si sticla securizata impotriva vandalismului, iluminat pe led in partea de sus, bransamentul electric, harti cu transport public si mobilier rezistent la vandalism. Mobilier fiind bancuta respectiva.

Vom avea mai multe modele de afisaj in aceste statii. In functie de investitiile pe care dorim sa le facem, anul viitor in aceste statii, se vor putea amplasa, pentru ca noi acum vom monta inclusic cablajul necesar, camerele de filmare impotriva vandalismului dar si pentru protectia calatorilor. Aceste statii vor fi montate anul acesta pe Soseaua Viziru, Calea Calarasilor si Calea Galati pana la capat, acolo unde spatiul permite.

Ele au, in momentul de fata, prevazut din fabrica sa vina cu o harta, dar suplimentar, cu exceptia zonei de la Bariera si pana la centru, vom propune un afisaj electronic, care sa ne informeze, lucruri referiotoare la sosirea autobuzului in statie, efectiv cate minute mai sunt pana la sosirea autobuzului, printr-un panou electronic pe led cu afisaj pe patru randuri", a declarat edilul sef, Marian Dragomir.

Intrebat cate statii noi de autobuz vor fi in oras, Dragomir a spus ca 20 in anul 2018, urmand sa cumpere mai multe in viitor. In total vor fi inlocuite minim 50 de statii, in functie de alocarea bugetara care se va stabili pentru anul viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>