Published On: vin, mart. 30th, 2018

Talhar la 17 ani

La data de 28 martie , politistii braileni l-au retinut pe un minor de 17 ani, din Braila, banuit de comiterea infractiunii de talharie calificata.

Miercuri, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au retinut pe un minor, in varsta de 117 ani, banuit ca, la data de 12 decembrie 2017, ar fi talharit-o pe o femeie, in varsta de 58 de ani, din judetul Tulcea.

In fapt, la data de 12.12.2017, in jurul orei 19:00, in timp ce se deplasa catre Trecerea BAC „Ciuperca”, femeia ar fi fost imbrancita de catre tanar, care i-ar fi pus mana la gura si i-ar fi sustras portofelul, in care se afla suma de 400 de lei.

In urma cercetarilor efectuate de catre politisti, s-a stabilit faptul ca minorul ar fi urmarit-o pe reclamanta din zona unui magazin, de unde aceasta ar fi facut cumparaturi si unde ar fi scos portofelul pentru a achita bunurile.

La data de 28 martie a.c., banuitul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de talharie calificata, urmand , sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>