Published On: vin, mart. 30th, 2018

Un brailean catre consilierii judeteni: Domnilor consilieri, sa va fie rusine, pentru ca faceti circ pe banii nostri … Va bateti joc, radeti, aici, de noi!

Share This
Tags

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean, de astazi, la punctul 26 se afla proiectul de hotarare privind eliminarea taxei pe apa de ploaie, proiect propus de consilierii judeteni ai PNL.

Dupa discutii care au degenerat, acuzatii si un mare circ facut de consilierii judeteni, avand ca tema centrala eliminarea taxei pe apa de ploaie, acest proiect nu a trecut.

La un moment dat, pana si consilieri incep sa sustina ca sedinta este transformata intr-un circ pe bani publici, chiar Presedintele liberalilor, Alexandru  Danaila, a afirmat: "Noi tot circul asta il facem pe banii oamenilor care platesc tarif pe apa de ploaie. Ca sa fie clar. (…)Sa ne intelegem, sa stim ce facem. Pentru ca aceasta situatie de aici nu poate stopa abuzurile, noi vom merge catre cetateni, ca sa vedem care este punctul lor de vedere. Pentru ca punctul de vedere al oamenilor este sa plateasca un pret corect, nu sa primeasca niste facturi umflate. (…)"

Circ este la fiecare sedinta a Consiliului Judetean, insa astazi, un cetatean al Brailei, prezent in sala, nu a mai putut suporta bataia de joc si a parasit sala, dupa mai bine de o ora de la inceperea discutiilor bazate pe eliminarea taxei pe apa de ploaie.

In drumul sau spre iesire acesta nu s-a putut abtine, vizibil dezamagit de coportamentul alesilor judeteni, care trebuie sa reprezinte interesul cetatenilor, si le-a vorbit fara a cere permisiunea Presedintelui Consiliului Judetean. De aici, o intreaga isterie s-a declansat in randul consilierilor, care se intrebau cine este acest individ care isi permite sa vorbeasca fara drept. S-au facut si supozitii conform carora braileanul ar fi fost un instigator pnl-ist.

Braileanul: Domnilor consilieri, sa va fie rusine, pentru ca faceti circ pe banii nostri aici si vad ca ne luati in… Va bateti joc, radeti aici de noi!

Chiriac (PSD): Va rog frumos sa parasiti sala.

Consilierii (PSD plus aliatii politici) : Dar cine este?  Cine este?

Danaila (PNL): Cum adica cine este, este un cetatean al municipiului Braila.

Chiriac(PSD): Dar trebuie sa ceara voie ca sa ii dau cuvantul.

Danaila (PNL): Sedinta este publica. Cum adica?

Chiriac (PSD): Domnule Secretar, chemati jandarmul.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>