Published On: joi, apr. 26th, 2018

ISU Braila angajeaza ofiter in cadrul departamentului avizare/autorizare / Cererile de inscriere la concurs se depun in perioada 26.04-03.05.2018

In conferinta de presa sustinuta, astazi, de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila, colonelul Ion Cristian a anuntat ca incepand de astazi se pot depune cererile de inscriere la concursul pentru postul de ofitier in cadrul compartimentului avizare/autorizare din inspectia de prevenire. Cererile se pot depune pana pe 3 mai 2018.

Studiile necesare pentru inscrierea la concurs , sunt studii superioare de lunga durata sau studii universitare cu diploma de licenta sau echivalenta in urmatoarele domenii de licenta: inginerie civila, ingineria instalatiilor, inginerie electrica,inginerie energetica, inginerie mina, petrol si gaze, inginerie,chimica,inginerie mecanica, inginerie industriala, ingineria materiala, urbanism sau arhitectura. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul institutiei: http://www.isubraila.eu/cariera/

Totodata, inspectorul sef ISU Braila a anuntat ca Inspectoratul organizeaza si recrutare pentru institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne care scolarizeaza elevi si studenti, in specialitatea pompieri si protectie civila.

"Inspectoratul recruteaza pentru incadrarea unui post, incadrare directa din sursa externa, ofiter in cadrul compartimentului avizare/autorizare din inspectia de prevenire . Ca si studii necesare pentru inscrierea la concurs , sunt studii superioare de lunga durata sau studii universitare cu diploma de licenta sau echivalenta in urmatoarele domenii de licenta: inginerie civila, ingineria instalatiilor, inginerie electrica,inginerie energetica, inginerie mina, petrol si gaze, inginerie,chimica,inginerie mecanica, inginerie industriala, ingineria materiala, urbanism sau arhitectura.

Depunerea cererilor de inscriere la concurs are loc in perioada 26 aprilie pana pe 3 mai.

Totodata Inspectoratul organizeaza si recrutare pentru institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne care scolarizeaza elevi si studenti, in specialitatea pompieri si protectie civila.

Au fost scoase la concurs pentu facultatea de pompieri din cadrul Academiei Alexandu Ioan Cuza, 37 de locuri pentru ofiteri iar la scola de subofiteri, iar la scoala de pompieri si protectie civila din Boldesti, 290 de locuri dintre care subofiteri, pompieri si protectie civila  265 de locuri iar pentru maistri militari auto 25 de lcouri.

Numarul de locuri aprobate mai avem si pentru insitutiile de invatamant ale Ministerului Aparari Nationale care scolarizeaza personal pentru nevoile M.A.I. si aici avem 74 de locuri pentru ofiteri si 79 pentru maistri militari.

Acestea sunt repartizate astfel: la Academia Fortelor Terestre, 21 de locuri;

La Academia Tehnica Militara, 33 de locuri; Universitatea Nationala de Aparare cadrul I, 2 locuri; Academia Navala Mircea cel Batran,6 locuri; Institutul Medico Militar,12 locuri; Scoala militara de maistri militari  si subofiteri fortei terestre, 8 locuri", a declarat inspectorul sef ISU Braila, colonelul Ion Cristian.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>