Published On: joi, mai 31st, 2018

Cel mai in voga artist al momentului vine in Romania!

Maitre Gims, artistul congolez care a dat peste cap topurile muzicale din intreaga lume, vine pentru prima data in Romania!  Pe 22 iunie, la Arenele Romane, vom avea parte de un super show in care hiturile ”Bella” si ”Mi Gna”, ascultate pe toate radiourile si in toate cluburile din Romania vor fi vedetele serii.

Autor, compozitor, producator si cantaret, Gims provine dintr-o familie de muzicieni. Tatal si unul dintre frati fac parte din cate un band, iar ceilalti doi frati ai sai sunt rapperi pe cont propriu.

Pe numele lui real Gandhi Djuna, Maitre Gims s-a nascut pe 6 mai 1986 in Kinshasa, Republica Democrata Congo, insa la varsta de 2 ani s-a mutat cu familia la Paris si si-a inceput cariera muzicala inca din liceu, alaturi de trupa Sexion d'Assaut, moment in care si-a luat si numele Maitre Gims.

La fel ca si in muzica, s-a miscat foarte repede si in viata personala. S-a insurat foarte tanar, are 4 copii, propria linie vestimentara, Vortex, si propriul label, MMC afiliat la Universal Music Franta, unde produce deja cativa artisti aflati la inceput de drum.

Pe langa multiplele colaborari cu nume importante din Franta, Gims a lansat pana acum 3 albume proprii: "Subliminal" (2013), "Mon coeur avait raison" (2015) si "La Ceinture Noire" (2018).

Single-ul "Bella" a fost nominalizat la categoriile Cea mai buna piesa si Cel mai bun videoclip la World Music Awards 2014 si a stat in top Billboard timp de 18 saptamani.

Cea mai recenta aparitie discografica, ”La Ceinture Noire” (2018) include super hitul difuzat in intreaga lume, "Mi Gna", un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako si cu Hayko, cel care a castigatat Eurovision 2007.

Piesa are peste 100 milioane de vizualizari pe youtube doar pe canalul oficial si este, fara-ndoiala, hitul acestei veri.

Prin urmare, pe 22 iunie, toti iubitorii de cluburi si de dans din Romania, au ocazia sa rupa ringul in fata scenei de la Arenele Romane, pe combinatii de ritmuri de rumba congoleza cu iz balcanic, mixate cu hip-hop frantuzesc. Biletele se gasesc in reteaua Eventim si aici:  https://bit.ly/2GNEojC

Evenimentul este organizat de MGM Booking si Carpathia International Events si comunicat de HTag PR.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>