Published On: joi, mai 10th, 2018

Din categoria “O lucrare bine facuta ne-ar surprinde pe toti” / Mixtura asfaltica in gropile pline cu apa

Share This
Tags

Asa cum spuneam in urma cu ceva timp, o lucrare bine facuta ne-ar surprinde pe toti, in Braila haosul si indolenta continua sa persiste si sa afecteze toti brailenii.

Citeste si: GALERIE FOTO: O lucrare bine facuta ne-ar surprinde pe toti

Filmarea unui brailen, cu lucrarile de pe strazile din Braila, a facut incojurul tarii dupa ce acesta a postat-o pe retelele de socializare.

asfalt in apaBrailenul a surprins muncitori ai firmei "Micatis", firma care se ocupa de asfaltarea strazilor din oras, ca munceau de zor, dar fara spor si rost, la reabiliatrea strazilor.

Muncitorii puneu mixtura asfaltica in gropile pline de apa de pe strada Rosiori.

Primarul a luat imediat atitudine si a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de informare a brailenilor cu privire la  situatia jenanta in care intregul oras se afla din cauza acelor "indioti" care fac lucrarile in bataie de joc.

Firma Micatis a transmis Primariei ca muncitorii in cauza vor fi dati afara pentru ca nu au respectat procedura si normativele si pentru a nu se mai intampla asemenea evenimente.

"Acum cateva minute i-am solicitat proprietarului Micatis SA II DEA AFARA pe idiotii care puneau frizura asfaltica intr-o groapa plina cu apa pe o strada.

Nu ma intereseaza ca este firma lui si sunt angajatii lui cand afecteaza imaginea unui oras prin lucrari în bataie de joc.

Solicit celor de la tehnic si dirigintelui de santier sa urmareasca permanent lucrarile si sa nu mai permita astfel de prostii. Normal ca nu se plateste asa ceva.

Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul ca respectivii nu au respectat procedura si normativele si vor fi dati afara de la societatea lui pentru a nu se mai intampla astfel de evenimente.

Le multumesc celor care mi-au dat posibilitatea sa iau masuri concrete", a scris primarul, Marian Dragomir.

Citeste si: Bravo dom’ Marean: Ai inventat asfaltul de unica folosinta / Azi il pui si maine nu-i!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>