Published On: mar, mai 8th, 2018

SASE MEDALII PENTRU BOXUL BRAILEAN/ VIITOR EXISTA, BANII LIPSESC

box

CSM Braila a particiapat in luna aprilie la Campionatul National de box pentru cadeti la Brezoi in judetul Valcea, cu 8 sportivi.

Cadetii brailean s-au intors de la turneu cu 6 medalii, un aur prin Falcaru Marian, trei de argint prin Milea Darius, Aelenei Daniel, Dan George si doua de bronz prin Avram Valentin, Dan Matei.

Un turneu unde calitatea boxerilor e in crestere, demonstrand ca inca mai exista pepiniera la Braila.

Campionul Falcaru Marian a fost selectionat pentru Europenele de la sfarsitul lunii mai din Bulgaria, dar din pacate Federetia de Box nu are posibilitatea de a plati costurile acestui campionat pentru brailean.

Se fac eforturi mari pentru a putea gasi banii necesari pentru deplasarea la Europene.

Conditiile de pregatire la clubul brailean sunt bune, copiii sunt prezenti in sala de box in fiecare zi, doresc sa invete.

Clubul le pune sportivilor la dispozitie, tot din sponsorizari, bonurile pentru masa de pranz.

Se incearca sa se faca performanta dar lipsa banilor pentru a putea organiza si participa la cat mai multe competitii, deoarece doar prin meciuri, sportivii cresc, antrenorii vad greselile care trebuiesc corectate in sala de antrenament.

E greu fara banii necesari continuarii performantei. Se spera chiar si dupa aceste rezultate ca oamenii cu posibilitati din oras sa nu ramana indiferenti si sa vina alaturi sportivii braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>