Published On: vin, iul. 20th, 2018

Activitati de prevenire desfasurate de politistii braileni

In ziua de 19 iulie, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor au fost verificate 5 societati comerciale, legitimate 65 de persoane si oprite in trafic 38 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 8 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 15 sanctiuni contraventionale, dintre care 9 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, si 4 la alte acte normative.

*Exemplu: La data de 19.07.2018, ora 01:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit pentru control pe un barbat, in varsta de 43 de ani, din comuna Viziru, in timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 1.392 kg de vinete, fara a detine documente legale de provenienta.

 Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar marfa, in valoare totala de 4.176 de lei, a fost confiscata, fiind predata pe baza de proces-verbal unei societati de profil in vederea valorificarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>